• nchaung-22
  • nchaung-22
  • nchaung-22

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Hangzhou Lianchuang Tools Co., Ltd. dumunung ing Hangzhou, China. Minangka Produsèn agul-agul mesin pemotong rumput profesional, Kita agul-agul pemotong rumput nggunakake materi khusus disebut boron baja, liwat proses tempering suhu kurang otomatis kanggo njaluk agul-agul mower pekarangan karo struktur bainite ngisor, kang luwih awet lan angel. Lini produk ekstensif kita kalebu pisau pemotong rumput, pisau pemotong sikat, Blades pemotong silinder, Blade Pemangkas Hedge lan liya-liyane. Klien bisa njamin kinerja kualitas sing cocog karo syarat OEM. Kita bisa ngrujuk conto, gambar, utawa No OEM kanggo produksi Produk kita diekspor ing saindenging jagad, kayata Amerika Serikat, Eropa, Kanada lan wilayah liyane. Lianchuang didegaké kanthi tujuan manufaktur awet, safety, kelas profesional, panggantos agul-agul pemotong rumput sing murah kanggo para pelanggan.
About Us