• nchaung-22
  • nchaung-22
  • nchaung-22

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Hangzhou Lianchuang Tools Co., Ltd. dumunung ing Hangzhou, China. Minangka Produsèn agul-agul pemotong rumput profesional, Kita agul-agul mesin pemotong rumput nggunakake bahan khusus disebut boron baja, liwat proses tempering suhu kurang otomatis kanggo njaluk agul-agul mesin pemotong rumput karo struktur bainite ngisor, kang luwih awet lan angel. Lini produk ekstensif kita kalebu pisau pemotong rumput, pisau pemotong sikat, Blades pemotong silinder, Blade Pemangkas Hedge lan liya-liyane. Klien bisa njamin kinerja kualitas sing cocog karo syarat OEM. Kita bisa ngrujuk conto, gambar, utawa No OEM kanggo produksi Produk kita diekspor ing saindenging jagad, kayata Amerika Serikat, Eropa, Kanada lan wilayah liyane. Lianchuang didegake kanthi tujuan nggawe pisau pemotong rumput sing awet, aman, profesional, lan murah kanggo para pelanggan.
About Us