Pisau Mower pas Kubota, 20-9/16″

Katrangan singkat:

Pisau pemotong OREGON ® 91-438 dirancang supaya pas karo mesin pemotong Kubota. Iki minangka bagean panggantos sing digawe pas lan dudu OEM. Pisau pemotong dawane 20-9 / 16 inci.



Detail Produk

Tag produk

Ringkesan produk

OREGON #LENGKALUBANG PUSATJABURKETEBAL
91-43820-9/16″1-1/82.5"0.25"

Blade Mowerdigawe pas Kubota (3) kanggo potongan 60", B1550, B1750, F2560E, F3060, G1900, G2000

OEM(e) • 70000-00602, 70000-25001, 76539-34330, K5647-34340, K5647-97530, K5668-97530, K5945-34360

Spesifikasi

  • Oregon® Part Number 91-438
  • Kubota 76539-34330 20-9 / 16Ing
  • Lubuk tengah: 1-1 / 8
  • Dawane 20-9/16
  • Jembar: 2,5
  • Kekandelan: 0,250
  • Offset: 1/2

PanggantosBladessing "DIBUAT FIT" - dudu bagean OEM

Kanggo mesthekake yen kita ngirim agul-agul panggantos sing bener kanggo mesin pemotong, cocog karo OEM # utawa pangukuran agul-agul sampeyan (ukur saka kiwa ndhuwur menyang sisih tengen ngisor Blade utawa sisih kiwa kiwa ndhuwur kanggo dawa).
Priksa nomer bagean pabrikan ing manual pemilik utawa dhaptar komponen. OEM # sing kadhaptar kudu cocog karo nomer kasebut. Yen nomer bagean Produsèn ora kadhaptar, nelpon kita free 800-345-0169 lan kita bakal mriksa Simpenan lengkap lading, lan / utawa ndeleng yen kita bisa njaluk iku kanggo sampeyan!

Tututi Pedoman Instalasi Pabrik Mower sampeyan persis nalika nginstal blades. Gagal netepi pedoman kasebut bisa nyebabake karusakan properti, ciloko pribadi, utawa pati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Detail Produk

    Ringkesan produk

    OREGON #LENGKALUBANG PUSATJABURKETEBAL
    91-43820-9/16″1-1/82.5"0.25"

    Blade Mowerdigawe pas Kubota (3) kanggo potongan 60", B1550, B1750, F2560E, F3060, G1900, G2000

    OEM(e) • 70000-00602, 70000-25001, 76539-34330, K5647-34340, K5647-97530, K5668-97530, K5945-34360

    Spesifikasi

    • Oregon® Part Number 91-438
    • Kubota 76539-34330 20-9 / 16Ing
    • Lubuk tengah: 1-1 / 8
    • Dawane 20-9/16
    • Jembar: 2,5
    • Kekandelan: 0,250
    • Offset: 1/2

    PanggantosBladessing "DIBUAT FIT" - dudu bagean OEM

    Kanggo mesthekake yen kita ngirim agul-agul panggantos sing bener kanggo mesin pemotong, cocog karo OEM # utawa pangukuran agul-agul sampeyan (ukur saka kiwa ndhuwur menyang sisih tengen ngisor Blade utawa sisih kiwa kiwa ndhuwur kanggo dawa).
    Priksa nomer bagean pabrikan ing manual pemilik utawa dhaptar komponen. OEM # sing kadhaptar kudu cocog karo nomer kasebut. Yen nomer bagean Produsèn ora kadhaptar, nelpon kita free 800-345-0169 lan kita bakal mriksa Simpenan lengkap lading, lan / utawa ndeleng yen kita bisa njaluk iku kanggo sampeyan!

    Tututi Pedoman Instalasi Pabrik Mower sampeyan persis nalika nginstal blades. Gagal netepi pedoman kasebut bisa nyebabake karusakan properti, ciloko pribadi, utawa pati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan