Pisau Mower Mulcher pas MTD, Troy-Bilt, Bolens, 21-3/16″

Katrangan singkat:

Iki 21-3 / 16 in. mulching agul-agul dening OREGON®, digawe pas MTD tartamtu, Troy-Bilt lan Bolens mowers. Pisau mulching, 198-059, dirancang kanggo ngethok suket kaping pirang-pirang supaya ora mbutuhake raking utawa ngangkut potongan suket.



Detail Produk

Tag produk

Ringkesan produk

OREGON #LENGKALUBANG PUSATJABURKETEBAL
198-05921-3/16"5/8 6 pt. lintang2.7"0.14"

Blade Mowerdigawe pas Bolens (2) kanggo 42 ″ Cut, bolongan tengah star, mulching, kelompok jero – 1997 & sawise; autodrive 1999 & sawise
OEM(s) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

Mower Blade digawe pas MTD (2) kanggo 42 ″ Cut, mulcher, kelompok jero – 1997 & sawise; autodrive 1999 & sawise
OEM(e) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

Mower Blade digawe kanggo pas Troy-Bilt (2) kanggo 42 ″ Cut, mulcher, kelompok jero - 1997 & sawise; autodrive 1999 & sawise
OEM(e) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

Spesifikasi

  • Oregon® Part Number 198-059
  • MTD 21-3/16 Ing
  • Lubuk tengah: 5/8 6 pt. lintang
  • Dawane 21-3/16
  • Jembar: 2,75
  • Ketebalan: 0,149
  • Offset: 3/8
  • Double Beveled

PanggantosBladessing "DIBUAT FIT" - dudu bagean OEM
Kanggo mesthekake yen kita ngirim agul-agul panggantos sing bener kanggo mower Panjenengan, cocog OEM # utawa pangukuran agul-agul Panjenengan (ukuran saka kiwa ndhuwur kanggo sisih tengen ngisor Blade utawa tengen ndhuwur kanggo kiwa ngisor lading kanggo dawa).
Priksa nomer bagean pabrikan ing manual pemilik utawa dhaptar komponen. OEM # sing kadhaptar kudu cocog karo nomer kasebut. Yen nomer bagean Produsèn ora kadhaptar, nelpon kita free 800-345-0169 lan kita bakal mriksa Simpenan lengkap lading, lan / utawa ndeleng yen kita bisa njaluk iku kanggo sampeyan!
Tututi Pedoman Instalasi Pabrik Mower sampeyan persis nalika nginstal blades. Gagal ngetutake pedoman kasebut bisa nyebabake karusakan properti, ciloko pribadi, utawa pati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Detail Produk

    Ringkesan produk

    OREGON #LENGKALUBANG PUSATJABURKETEBAL
    198-05921-3/16"5/8 6 pt. lintang2.7"0.14"

    Blade Mowerdigawe pas Bolens (2) kanggo 42 ″ Cut, bolongan tengah star, mulching, kelompok jero – 1997 & sawise; autodrive 1999 & sawise
    OEM(s) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

    Mower Blade digawe pas MTD (2) kanggo 42 ″ Cut, mulcher, kelompok jero – 1997 & sawise; autodrive 1999 & sawise
    OEM(e) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

    Mower Blade digawe kanggo pas Troy-Bilt (2) kanggo 42 ″ Cut, mulcher, kelompok jero - 1997 & sawise; autodrive 1999 & sawise
    OEM(e) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

    Spesifikasi

    • Oregon® Part Number 198-059
    • MTD 21-3/16 Ing
    • Lubuk tengah: 5/8 6 pt. lintang
    • Dawane 21-3/16
    • Jembar: 2,75
    • Ketebalan: 0,149
    • Offset: 3/8
    • Double Beveled

    PanggantosBladessing "DIBUAT FIT" - dudu bagean OEM
    Kanggo mesthekake yen kita ngirim agul-agul panggantos sing bener kanggo mower Panjenengan, cocog OEM # utawa pangukuran agul-agul Panjenengan (ukuran saka kiwa ndhuwur kanggo sisih tengen ngisor Blade utawa tengen ndhuwur kanggo kiwa ngisor lading kanggo dawa).
    Priksa nomer bagean pabrikan ing manual pemilik utawa dhaptar komponen. OEM # sing kadhaptar kudu cocog karo nomer kasebut. Yen nomer bagean Produsèn ora kadhaptar, nelpon kita free 800-345-0169 lan kita bakal mriksa Simpenan lengkap lading, lan / utawa ndeleng yen kita bisa njaluk iku kanggo sampeyan!
    Tututi Pedoman Instalasi Pabrik Mower sampeyan persis nalika nginstal blades. Gagal ngetutake pedoman kasebut bisa nyebabake karusakan properti, ciloko pribadi, utawa pati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan