• nchaung-22
  • nchaung-22
  • nchaung-22

За нас

За нас

Hangzhou Lianchuang Tools Co., Ltd. се наоѓа во Хангжу, Кина. Како професионален производител на сечила за косилка, нашите ножеви за косилка користат специјален материјал наречен борен челик, преку автоматизиран процес на калење на ниски температури за да се добие сечило за косилка со пониска баинитна структура, која е поиздржлива и поцврста. Нашата широка линија на производи вклучува сечила за косилка за трева, ножеви за сечење четки, сечила за косилка за цилиндри, сечило за тример за жива ограда и така натаму. Клиентите може да се уверат во квалитетни перформанси што ги задоволуваат барањата за OEM. Може да се повикаме на примероци, цртежи или OEM бр. за производство Нашите производи се извезуваат низ целиот свет, како што се САД, Европа, Канада и други региони. Lianchuang е основана со цел да произведува издржливи, безбедни, професионално квалитетни, евтини сечила за косилка за трева за замена за нашите клиенти.
About Us