Сечилото за косилка на Mulcher за да одговара на MTD, Troy-Bilt, Bolens, 21-3/16"

Краток опис:

Ова сечило за мулчирање од 21-3/16 инчи од OREGON® е направено да одговара на одредени косилки MTD, Troy-Bilt и Bolens. Сечилото за мулчирање, 198-059, е дизајнирано да ја исече вашата трева неколку пати за да ја спречи потребата од гребење или пакување на исечоците од тревата.Детали за производот

Ознаки на производи

Преглед на производот

ОРЕГОН #ДОЛЖИНАЦЕНТАРСКА ДУПКАШИРИНАДЕБЕЛИНА
198-05921-3/16"5/8 6 п. ѕвезда2,7 инчи0,14″

Сечилото за косилканаправени да одговараат на Боленс (2) за сечење од 42 инчи, дупка во центарот на ѕвездата, мулчирање, длабока палуба – 1997 година и потоа; autodrive 1999 година и потоа
OEM(и) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

Сечилото за косилка направено да одговара на MTD (2) за сечење 42 инчи, прекривка, длабока палуба – 1997 година и потоа; autodrive 1999 година и потоа
ОЕМ(и) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-07426, 742-04308, 742-04312, 7420616, 742-07426 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 620-0684, 620-0684, 620-060, 1940 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

Сечилото за косилка направено да одговара на Troy-Bilt (2) за сечење 42 инчи, прекривка, длабока палуба – 1997 година и потоа; autodrive 1999 година и потоа
ОЕМ(и) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-07426, 742-04308, 742-04312, 7420616, 742-07426 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 620-0684, 620-0684, 620-060, 1940 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

Спецификации

 • Орегон® Број на дел 198-059
 • МТД 21-3/16 Во
 • Централна дупка: 5/8 6 pt. ѕвезда
 • Должина 21-3/16
 • Ширина: 2,75
 • Дебелина: 0,149
 • Офсет: 3/8
 • Двоен закосени

ЗаменаСечиласе „направени да одговараат“ - НЕ ОЕМ дел
За да се осигураме дека ќе го испорачаме правилното заменливо сечило за вашата косилка, совпаѓајте со OEM # или мерењето на сечилото (измерете ја должината од горе лево до доле десно на сечилото или од горе десно до дното лево на сечилото).
Проверете го бројот на делот на вашиот производител во прирачникот на сопственикот или списокот со делови. Наведениот OEM # треба да одговара на тој број. Ако бројот на делот на вашиот производител не е наведен, јавете ни се на бесплатниот 800-345-0169 и ние ќе ги провериме нашите комплетни залихи на ножеви и/или ќе видиме дали можеме да го добиеме за вас!
Ве молиме следете ги упатствата за инсталирање на производителот на косилка точно кога инсталирате ножеви. Непочитувањето на овие упатства може да резултира со материјална штета, лична повреда или смрт.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Детали за производот

  Преглед на производот

  ОРЕГОН #ДОЛЖИНАЦЕНТАРСКА ДУПКАШИРИНАДЕБЕЛИНА
  198-05921-3/16"5/8 6 п. ѕвезда2,7 инчи0,14″

  Сечилото за косилканаправени да одговараат на Боленс (2) за сечење од 42 инчи, дупка во центарот на ѕвездата, мулчирање, длабока палуба – 1997 година и потоа; autodrive 1999 година и потоа
  OEM(и) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

  Сечилото за косилка направено да одговара на MTD (2) за сечење 42 инчи, прекривка, длабока палуба – 1997 година и потоа; autodrive 1999 година и потоа
  ОЕМ(и) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-07426, 742-04308, 742-04312, 7420616, 742-07426 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 620-0684, 620-0684, 620-060, 1940 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

  Сечилото за косилка направено да одговара на Troy-Bilt (2) за сечење 42 инчи, прекривка, длабока палуба – 1997 година и потоа; autodrive 1999 година и потоа
  ОЕМ(и) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-07426, 742-04308, 742-04312, 7420616, 742-07426 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 620-0684, 620-0684, 620-060, 1940 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

  Спецификации

  • Орегон® Број на дел 198-059
  • МТД 21-3/16 Во
  • Централна дупка: 5/8 6 pt. ѕвезда
  • Должина 21-3/16
  • Ширина: 2,75
  • Дебелина: 0,149
  • Офсет: 3/8
  • Двоен закосени

  ЗаменаСечиласе „направени да одговараат“ - НЕ ОЕМ дел
  За да се осигураме дека ќе го испорачаме правилното заменливо сечило за вашата косилка, совпаѓајте со OEM # или мерењето на сечилото (измерете ја должината од горе лево до доле десно на сечилото или од горе десно до дното лево на сечилото).
  Проверете го бројот на делот на вашиот производител во прирачникот на сопственикот или списокот со делови. Наведениот OEM # треба да одговара на тој број. Ако бројот на делот на вашиот производител не е наведен, јавете ни се на бесплатниот 800-345-0169 и ние ќе ги провериме нашите комплетни залихи на ножеви и/или ќе видиме дали можеме да го добиеме за вас!
  Ве молиме следете ги упатствата за инсталирање на производителот на косилка точно кога инсталирате ножеви. Непочитувањето на овие упатства може да резултира со материјална штета, лична повреда или смрт.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи