• nchaung-22
  • nchaung-22
  • nchaung-22

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Hangzhou Lianchuang Tools Co., Ltd. ndodhet në Hangzhou, Kinë. Si prodhues profesionist i tehut të kositësit të barit, tehet tona të kositëses së barit përdorin një material të veçantë të quajtur çelik boron, nëpërmjet një procesi të automatizuar kalitjeje në temperaturë të ulët për të marrë një teh kositës lëndinë me një strukturë më të ulët bainite, e cila është më e qëndrueshme dhe më e fortë. Linja jonë e gjerë e produkteve përfshin tehe kositëse lëndinë, tehe furça prerëse, tehe kositëse cilindrash, teh prerëse gardh etj. Klientët mund të sigurohen për performancën cilësore që plotëson kërkesat e OEM. Mund t'i referohemi mostrave, vizatimeve ose Nr. OEM për prodhim Produktet tona eksportohen në të gjithë botën, si në Shtetet e Bashkuara, Evropë, Kanada dhe rajone të tjera. Lianchuang u themelua me qëllimin e prodhimit të teheve të kositësit të barit të qëndrueshëm, të sigurt, profesional dhe me kosto të ulët zëvendësuese për klientët tanë.
About Us