Tehja e kositëses Mulcher për t'iu përshtatur MTD, Troy-Bilt, Bolens, 21-3/16″

Përshkrim i shkurtër:

Kjo teh mulching 21-3/16 inç nga OREGON®, është bërë për t'iu përshtatur disa kositëseve MTD, Troy-Bilt dhe Bolens. Tehu i mulçimit, 198-059, është projektuar për të prerë barin tuaj disa herë për të parandaluar nevojën për gërvishtje ose grumbullim të copave të barit tuaj.Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përmbledhja e artikullit

OREGON #GJATËSIAVRIMA QENDROREGJERËSIATRASHËSIA
198-05921-3/16″5/8 6 pt. yll2.7"0,14″

Teh kositësbërë për të përshtatur Bolens (2) për prerje 42 inç, vrimë në qendër të yllit, mulching, kuvertë të thellë - 1997 dhe më pas; autodrive 1999 dhe pas
OEM(t) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

Teh kositës i bërë për t'iu përshtatur MTD (2) për prerje 42″, mulcher, kuvertë të thellë – 1997 dhe më pas; autodrive 1999 dhe pas
OEM(et) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-074,0620, 742-04308 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 946-94 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

Teh kositës i bërë për t'u përshtatur Troy-Bilt (2) për prerje 42″, mulcher, kuvertë të thellë – 1997 dhe më pas; autodrive 1999 dhe pas
OEM(et) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-074,0620, 742-04308 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 946-94 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

Specifikimet

 • Oregon® Numri i Pjesës 198-059
 • MTD 21-3/16 In
 • Vrima qendrore: 5/8 6 pt. yll
 • Gjatësia 21-3/16
 • Gjerësia: 2.75
 • Trashësia: 0.149
 • Kompensimi: 3/8
 • Të dyfishta të pjerrëta

ZëvendësimiBladesjanë "MADE TO FIT" - JO pjesë OEM
Për t'u siguruar që ne dërgojmë tehun e duhur zëvendësues për kositësen tuaj, ju lutemi përputhni OEM # ose matjen e tehut tuaj (matni nga lart majtas poshtë djathtas të Tehut ose nga lart djathtas në fund të majtë të tehut për gjatësinë).
Kontrolloni numrin e pjesës së prodhuesit tuaj në manualin e pronarit ose listën e pjesëve. OEM # i listuar duhet të përputhet me atë numër. Nëse numri i pjesës së prodhuesit tuaj nuk është i listuar, na telefononi pa pagesë 800-345-0169 dhe ne do të kontrollojmë stokun tonë të plotë të teheve dhe/ose do të shohim nëse mund ta marrim atë për ju!
Ju lutemi ndiqni udhëzimet e instalimit të prodhuesit të kositës tuaj saktësisht kur instaloni tehet. Mosndjekja e udhëzimeve të tilla mund të rezultojë në dëmtim të pronës, lëndim personal ose vdekje.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Detajet e produktit

  Përmbledhja e artikullit

  OREGON #GJATËSIAVRIMA QENDROREGJERËSIATRASHËSIA
  198-05921-3/16″5/8 6 pt. yll2.7"0,14″

  Teh kositësbërë për të përshtatur Bolens (2) për prerje 42 inç, vrimë në qendër të yllit, mulching, kuvertë të thellë - 1997 dhe më pas; autodrive 1999 dhe pas
  OEM(t) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

  Teh kositës i bërë për t'iu përshtatur MTD (2) për prerje 42″, mulcher, kuvertë të thellë – 1997 dhe më pas; autodrive 1999 dhe pas
  OEM(et) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-074,0620, 742-04308 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 946-94 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

  Teh kositës i bërë për t'u përshtatur Troy-Bilt (2) për prerje 42″, mulcher, kuvertë të thellë – 1997 dhe më pas; autodrive 1999 dhe pas
  OEM(et) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-074,0620, 742-04308 4087 , 942-04308, 942-04308-X, 942-04312, 942-04312-X, 942-04360-0684, 942-04410, 942-04410-0684, 946-94 X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

  Specifikimet

  • Oregon® Numri i Pjesës 198-059
  • MTD 21-3/16 In
  • Vrima qendrore: 5/8 6 pt. yll
  • Gjatësia 21-3/16
  • Gjerësia: 2.75
  • Trashësia: 0.149
  • Kompensimi: 3/8
  • Të dyfishta të pjerrëta

  ZëvendësimiBladesjanë "MADE TO FIT" - JO pjesë OEM
  Për t'u siguruar që ne dërgojmë tehun e duhur zëvendësues për kositësen tuaj, ju lutemi përputhni OEM # ose matjen e tehut tuaj (matni nga lart majtas poshtë djathtas të Tehut ose nga lart djathtas në fund të majtë të tehut për gjatësinë).
  Kontrolloni numrin e pjesës së prodhuesit tuaj në manualin e pronarit ose listën e pjesëve. OEM # i listuar duhet të përputhet me atë numër. Nëse numri i pjesës së prodhuesit tuaj nuk është i listuar, na telefononi pa pagesë 800-345-0169 dhe ne do të kontrollojmë stokun tonë të plotë të teheve dhe/ose do të shohim nëse mund ta marrim atë për ju!
  Ju lutemi ndiqni udhëzimet e instalimit të prodhuesit të kositës tuaj saktësisht kur instaloni tehet. Mosndjekja e udhëzimeve të tilla mund të rezultojë në dëmtim të pronës, lëndim personal ose vdekje.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Produkte të ngjashme