• nchaung-22
  • nchaung-22
  • nchaung-22

Tentang Kami

Tentang Kami

Hangzhou Lianchuang Tools Co., Ltd. perenahna di Hangzhou, Cina. Salaku produsén agul mower padang rumput hejo profésional, wilah mower padang rumput hejo kami ngagunakeun bahan husus disebut boron steel, ngaliwatan hiji prosés tempering suhu low otomatis pikeun meunangkeun agul mower padang rumput hejo kalawan struktur bainite handap, nu leuwih awét sarta tougher. garis produk éksténsif kami ngawengku wilah mower padang rumput hejo, wilah cutter sikat, agul mower silinder, pager hirup Trimmer agul jeung saterusna. Klién tiasa ngajamin kinerja kualitas anu nyumponan sarat OEM. Urang tiasa ngarujuk kana conto, gambar, atanapi No OEM pikeun produksi Produk kami diékspor ka sakumna dunya, sapertos Amérika Serikat, Eropa, Kanada sareng daérah sanés. Lianchuang diadegkeun kalayan tujuan manufaktur awét, kaamanan, profésional-grade, béaya rendah ngagantian wilah mower padang rumput hejo pikeun konsumén urang.
About Us