Mulcher Mower Blade pikeun nyocogkeun MTD, Troy-Bilt, Bolens, 21-3/16″

Katerangan pondok:

Ieu 21-3 / 16 di. agul mulching ku OREGON®, dijieun pikeun nyocogkeun tangtu MTD, Troy-Bilt na Bolens mowers. Sabeulah mulching, 198-059, dirancang pikeun motong jukut anjeun sababaraha kali pikeun nyegah kabutuhan raking atanapi bagging tina kliping jukut anjeun.



Rincian produk

Tag produk

Tinjauan produk

OREGON #PANJANGPUSAT liangLEBARKETEPATAN
198-05921-3/16″5/8 6 pt. béntang2.7"0,14"

Sabeulah Mowerdijieun pikeun nyocogkeun Bolens (2) pikeun 42 ″ motong, liang puseur béntang, mulching, dek jero – 1997 & sanggeus; autodrive 1999 & sanggeus
OEM (s) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

Mower agul dijieun pikeun nyocogkeun MTD (2) pikeun 42 ″ motong, mulcher, dek jero – 1997 & sanggeus; autodrive 1999 & sanggeus
OEM (s) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

Mower agul dijieun pikeun nyocogkeun Troy-Bilt (2) pikeun 42 ″ motong, mulcher, dek jero – 1997 & sanggeus; autodrive 1999 & sanggeus
OEM (s) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

spésifikasi

  • Oregon® Bagian Jumlah 198-059
  • MTD 21-3 / 16 Dina
  • Liang puseur: 5/8 6 pt. béntang
  • Panjangna 21-3/16
  • rubak: 2,75
  • Kandel: 0,149
  • Offset: 3/8
  • Ganda Beveled

PanggantianSabeulahanu "DIJIEUNAN COCOK" - NOT bagian OEM
Pikeun mastikeun yén kami ngirimkeun agul ngagantian anu leres pikeun mower anjeun, mangga cocog sareng OEM # atanapi pangukuran agul anjeun (ukur ti kénca luhur ka katuhu handap Blade atanapi katuhu luhur ka kénca handap sabeulah pikeun panjangna).
Pariksa nomer bagian produsén anjeun dina manual nu boga anjeun atanapi daptar bagian. OEM # didaptarkeun kedah cocog sareng nomer éta. Lamun nomer bagian produsén urang teu didaptarkeun, nelepon kami bebas tol 800-345-0169 sarta kami bakal pariksa stock lengkep wilah kami, jeung / atawa tingali lamun urang bisa meunang eta pikeun anjeun!
Punten turutan Pedoman Instalasi Pabrikan Mower anjeun persis nalika masang bilah. Gagalna nuturkeun pedoman sapertos kitu tiasa nyababkeun karusakan harta benda, tatu pribadi, atanapi maot.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Rincian produk

    Tinjauan produk

    OREGON #PANJANGPUSAT liangLEBARKETEPATAN
    198-05921-3/16″5/8 6 pt. béntang2.7"0,14"

    Sabeulah Mowerdijieun pikeun nyocogkeun Bolens (2) pikeun 42 ″ motong, liang puseur béntang, mulching, dek jero – 1997 & sanggeus; autodrive 1999 & sanggeus
    OEM (s) • 742-0616, 742-0616A, 942-0616, 942-0616A, OEM-742-0616

    Mower agul dijieun pikeun nyocogkeun MTD (2) pikeun 42 ″ motong, mulcher, dek jero – 1997 & sanggeus; autodrive 1999 & sanggeus
    OEM (s) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

    Mower agul dijieun pikeun nyocogkeun Troy-Bilt (2) pikeun 42 ″ motong, mulcher, dek jero – 1997 & sanggeus; autodrive 1999 & sanggeus
    OEM (s) • 490-110-M108, 490-110-M115, 742-04087, 742-04308, 742-04312, 742-04410, 7420616, 742-06426A, 402-06426A, 402-06426A 087 . X , 942-0656, 942-4360, GW-7420616, OEM-742-04308, OEM-742-0616

    spésifikasi

    • Oregon® Bagian Jumlah 198-059
    • MTD 21-3 / 16 Dina
    • Liang puseur: 5/8 6 pt. béntang
    • Panjangna 21-3/16
    • rubak: 2,75
    • Kandel: 0,149
    • Offset: 3/8
    • Ganda Beveled

    PanggantianSabeulahanu "DIJIEUNAN COCOK" - NOT bagian OEM
    Pikeun mastikeun yén kami ngirimkeun agul ngagantian anu leres pikeun mower anjeun, mangga cocog sareng OEM # atanapi pangukuran agul anjeun (ukur ti kénca luhur ka katuhu handap Blade atanapi katuhu luhur ka kénca handap sabeulah pikeun panjangna).
    Pariksa nomer bagian produsén anjeun dina manual nu boga anjeun atanapi daptar bagian. OEM # didaptarkeun kedah cocog sareng nomer éta. Lamun nomer bagian produsén urang teu didaptarkeun, nelepon kami bebas tol 800-345-0169 sarta kami bakal pariksa stock lengkep wilah kami, jeung / atawa tingali lamun urang bisa meunang eta pikeun anjeun!
    Punten turutan Pedoman Instalasi Pabrikan Mower anjeun persis nalika masang bilah. Gagalna nuturkeun pedoman sapertos kitu tiasa nyababkeun karusakan harta benda, tatu pribadi, atanapi maot.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali